Alle e-mailadressen bekijken in Mail voor OS X

Door: Chwhynny Overbeeke | 05 maart 2016 08:36

How To

Met Mail voor OS X is het mogelijk om alle gebruikte e-mailadressen te raadplegen, en dat beperkt zich niet alleen tot de mensen die je al eerder een mailtje hebt gestuurd. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen.

In de Mail-app van OS X worden al je ontvangen en verzonden e-mailberichten netjes opgeslagen, zodat je ze op een later tijdstip opnieuw kunt raadplegen of erop kunt reageren. Lees ook: De BCC optie inschakelen in Mail voor OS X.

Maar wist je dat de app ook een lijst bijhoudt met alle e-mailadressen die jou een e-mail gestuurd hebben of waar jij een e-mail naartoe gestuurd hebt? Deze lijst kun je raadplegen en doorzoeken, bijvoorbeeld om een verloren e-mailadres terug te vinden.

Ga naar de Mail-app, klik in de menubalk op Venster en kies Geadresseerdenoverzicht. Er verschijnt dan een venster met een lijst met alle e-mailadressen die in de Mail-app voorbijgekomen zijn, zowel om e-mails te versturen als te ontvangen.

Je kunt het zoekveld rechts bovenaan gebruiken om de lijst te doorzoeken, en door op Zet in Contacten te klikken kun je een adres aan je Contacten toevoegen.

Als je een adres uit de lijst wilt weghalen (bijvoorbeeld omdat het niet meer actief is) kan dit door op Verwijder uit lijst te klikken. Als je dit doet zal het adres voortaan niet meer als suggestie worden weergegeven bij het opstellen van een e-mail.

0 Reactie(s) op: Alle e-mailadressen bekijken in Mail voor OS X

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.