All Things Digital publiceert videos van Steve Jobs op D: conferenties

Door: Wouter Hoeffnagel | 31 mei 2012 20:46

Mac

All Things Digital heeft alle video- en audio-podcasts van Steve Jobs tijdens de D: Conferentie vrijgegeven als podcast. De collectie video- en geluidsbestanden is gratis te downloaden via de iTunes Store.

De D: All Things Digital Conference van de website All Things Digital is één van de weinige evenementen waar Steve Jobs interviews gaf zonder vooraf het script te hebben. De audio- en videopodcasts geven de interviews weer die Jobs gaf tijdens de conferenties van 2003, 2004, 2005, 2007 en 2010. Zowel de audio- als videopodcasts zijn gepubliceerd onder de naam 'Steve Jobs at the D: All Things Digital Conference'

Reünie met Bill Gates

Daarnaast bevat de collectie ook opnames van de reünie tussen Microsoft-oprichter Bill Gates en Jobs in 2007, die eveneens op de D: conferentie plaats vond. De collectie bevat daarnaast ook een flinke hoeveelheid artikelen over Jobs, die geschreven zijn door Walt Mossberg en Ina Fried van All Things Digital.

De D10 Conference, zoals de conferentie dit jaar heet, is vandaag tot een einde gekomen. Tim Cook liet gisteren in een interview op de conferentie weten te overwegen de stekker uit het sociale netwerk Ping te trekken. Ook stelde Cook dat Apple en Facebook meer zouden kunnen samenwerken.

1 Reactie(s) op: All Things Digital publiceert videos van Steve Jobs op D: conferenties

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 12 oktober 2013 21:56 onchannel
    i like watching movies from my smartphone on http://www.onchannel.net
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.