Advertorial: Canon presenteert generation M

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 03 december 2012 08:47

Mac

Onlangs introduceerde Canon haar eerste mirrorless camera, de Canon EOS M. Een gloednieuw model, waarmee Canon perfect inspeelt op de laatste trends en ontwikkelingen

De EOS M is een compacte camera en daardoor makkelijk mee te nemen en eenvoudig in gebruik. Maar dankzij de mogelijkheid tot verwisselbare objectieven en de grote sensor, levert hij wel haarscherpe beelden in spiegelreflexkwaliteit. Ook is het mogelijk met een set van creatieve filters jouw foto's snel te voorzien van een persoonlijke handtekening en de juiste sfeer neer te zetten. Zo kun je elk verhaal op de juiste manier vertellen.

Om deze lancering te vieren, heeft Canon vijf unieke talenten samengebracht. Elk van deze creatieve pioniers laat in een korte video zijn of haar visie op moderne fotografie zien. Daarbij gebruikmakend van origineel en inspirerend fotografisch werk, geschoten met de Canon EOS M. Kijk ook eens hier: canon.nl/EOSavontuur.

Hieronder vind je een deze video's. Je ziet Clemens Poloczek. Hij is oprichter van iGNANT.de, een van de grootste portals van Europa op het gebied van kunst en design. Clemens is een echte autoriteit op dit gebied en gebruikte zijn creatieve geest om met de Canon EOS M een roadmovie vast te leggen naar z'n geboorteplek in het Zwarte Woud. Kijk en geniet van deze prachtige beelden.

Kijk hier voor meer informatie.

0 Reactie(s) op: Advertorial: Canon presenteert generation M

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.