Adobe en Avid proberen Final Cut Pro-gebruikers weg te kapen

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 juli 2011 18:31

Nieuws

Het rommelt in de markt voor videobewerkingssoftware. Zowel Adobe als Avid proberen gebruikers van Final Cut Pro over te halen de overstap naar hun producten te maken. Beide geven 50% korting voor Final Cut Pro-gebruikers. De bedrijven spelen hiermee in op de kritiek die voornamelijk professionele gebruikers op Final Cut Pro X leveren.

Adobe probeert Final Cut Pro-gebruikers over te halen met een korting van 50% op Creative Suite CS 5.5 Production Premium of Premiere Pro CS 5.5. De aanbieding is onderdeel van een overstapprogramma dat zich richt op zowel Final Cut Pro- als Avid's Media Compressor-gebruikers. Alleen betalende gebruikers van deze pakketen kunnen gebruik maken van de aanbieding van Adobe. Het programma is geldig tot 30 september 2011.

MacRumors schrijft dat naast Adobe ook Avid probeert in te spelen op de onrust die ontstaan is na de lancering van Final Cut Pro X. Het bedrijf biedt net als Adobe haar Media Composer-software met meer dan 50% korting aan. Het overstapprogramma van Avid is tot september 2011 geldig.

0 Reactie(s) op: Adobe en Avid proberen Final Cut Pro-gebruikers weg te kapen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.