Actueel.st: nieuwe apps voor Apple fanboys

Door: Redactie Computer!Totaal | 02 november 2011 09:50

Nieuws

De mannen achter de succesvolle TVGids.tv app hebben nu een reeks iPad reader-apps ontwikkeld, waarvan de eerste twee net gelanceerd zijn: Actueel.st iPhone Nieuws en iPad Nieuws. Handig voor Apple fanboys die in één oogopslag willen zien wat er op hun favoriete sites gebeurt.

MobilePioneers is het bedrijf achter succesvolle apps als TVGids.tv en Flitsers.mobi. In de afgelopen jaren hebben de mannen van MobilePioneers laten zien dat ze weten hoe ze met op het oog eenvoudige apps kunnen inspelen op de behoefte van een grote groep app gebruikers.

De nieuwe reeks iPad apps die Mobilepioneers net heeft gelanceerd, is even simpel qua concept als handig voor hardcore nieuws junkies. Neem de layout van een nieuws-reader app als Pulse en voeg daar een aantal standaard RSS-feeds van websites rond een bepaald onderwerp aan toe, et voilà!

Actueel.st iPhone Nieuws toont feeds van MacWorld, iPhoneclub en OneMoreThing. Je kunt de items per bron of op tijd sorteren. Vanzelfsprekend kun je de volgorde van de feeds aanpassen. Helaas kun je zelf nog geen bronnen toevoegen, maar dat komt ongetwijfeld in een volgende update.


Actueel.st iPad Nieuws is een identieke app, maar dan met iPad-gerelateerd nieuws:

Actueel.st iPhone Nieuws download je hier (gratis).

Actueel.st iPad Nieuws download je hier (gratis).

0 Reactie(s) op: Actueel.st: nieuwe apps voor Apple fanboys

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.