89 procent van iPhone-gebruikers blijft loyaal aan Apple

Door: Wouter Hoeffnagel | 23 september 2011 17:01

Nieuws

iPhone-gebruikers blijken erg tevreden te zijn over hun smartphone. 89 procent van de iPhone-gebruikers blijkt niet van plan te zijn naar een ander platform over te stappen. Dit terwijl 31 procent van de Android-gebruikers overweegt over te stappen op de iPhone.

Dit blijkt uit onderzoek van UBS Research onder 515 smartphone-gebruikers. Uit het onderzoek blijkt dat 39 procent van de ondervraagden met een HTC niet van plan te is over te stappen naar een ander platform. HTC staat hiermee op de tweede plek. Samsung heeft met 28 procent de derde positie in bezit. Van alle Android-gebruikers, onafhankelijk van het toestel dat zij gebruiken, zegt 55 procent opnieuw voor een Android-smartphone te kiezen.

Vooral de populariteit van RIM, de fabrikant van BlackBerry, is afgelopen jaar flink gedaald. In maart 2010 zei 62 procent van de gebruikers opnieuw voor een BlackBerry te kiezen. Dit percentage is inmiddels gedaald tot 33 procent. Ook Nokia scoort dit jaar slecht. In 2010 zei 42 procent van de Nokia-gebruikers loyaal te blijven aan het merk. Dit percentage is teruggelopen tot 24 procent.

Via: GigaOM

0 Reactie(s) op: 89 procent van iPhone-gebruikers blijft loyaal aan Apple

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.