83 procent van de gebruikers is tevreden met de iPad

Door: Wouter Hoeffnagel | 24 december 2011 17:57

iPad

Ruim 83 procent van alle iPad-gebruikers is tevreden met hun tablet. Dit blijkt uit een onderzoek onder gebruikers van zowel de eerste als tweede generatie iPad. 62 procent van de ondervraagden beoordeelt de iPad als 'uitstekend'.

Dit blijkt uit onderzoek van Software Usability Research Laboratory (SURL). 21 procent van de iPad-gebruikers zegt dat de iPad 'goed' is, terwijl de iPad door 10 procent de 'best denkbare' tablet wordt genoemd. Een kleine groep gebruikers is minder of niet tevreden. 4 procent noemt het apparaat 'redelijk', 2 procent kiest voor 'slecht' en 2 procent gaat voor 'afschuwelijk'.

Zowel de grote variatie aan apps die beschikbaar zijn op de iPad, het gebruiksgemak, het grote scherm en de draagbaarheid van de iPad worden genoemd als beste eigenschappen van de tablet. Gebruikers ergeren zich vooral aan de slechte kwaliteit van sommige apps, het ontbreken van Flash en problemen met het typen met het toetsenbord van de iPad.

SURL stelt dat Apple goed naar haar klanten luistert. In haar vorige onderzoek, dat voor de lancering van de iPad 2 werd uitgevoerd, werden het ontbreken van een camera en het niet kunnen multitasken genoemd als 'slechtste eigenschappen' van de iPad. Multitasking is inmiddels op zowel de iPad als iPad 2 beschikbaar, terwijl Apple aan de iPad 2 een camera heeft toegevoegd.

Via: The Loop

0 Reactie(s) op: 83 procent van de gebruikers is tevreden met de iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.