7 spannende iPad-games voor de vrijdagmiddag

Door: Redactie Computer!Totaal | 16 december 2011 14:15

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5
  6. pagina 6
  7. pagina 7

De vier uur Cup-a-Soup momentjes kunnen goed aangevuld worden met een kwalitatief kwartiertje vermaak op je iDevice, zeker op de vrijdagmiddag. Hier 7 aanbevelingen.

Je record propjes in de prullenbak gooien wil je natuurlijk verbeteren, maar de highscore in Tetris gaat ook niet automatisch omhoog. Er wordt veel van je gevraagd op kantoor. Keuzes, keuzes, keuzes.

Paper Toss

Verveel je je de komende paar minuten, zo voor de VrijMiBo? Paper Toss is een simpele tijdverdrijver; een gratis game die met name geschikt is voor korte wachttijden.

Doel van de game is om zoveel mogelijk propjes na elkaar de prullenbak in te schieten. Dit doe je door de propjes een veeg in de goede richting te geven. De moeilijkheid zit 'm in de variabele wind, die met een getal tussen 0 en 6 wordt weergegeven. Bij iedere windkracht zal je de hoek waaronder je het propje wegschiet daarop moeten aanpassen om de prullenbak te bereiken.

Er zijn verschillende niveaus, die zich uiten in de afstand tot de prullenbak. Dit bepaalt alleen de grootte van de bak op je scherm; de snelheid die je het propje meegeeft is altijd zó dat je de bak qua afstand precies haalt.

Er is een online scoresysteem, maar niet veel spelers doen hieraan mee: een wereldwijde top-40 score neerzetten is in sommige levels nog te doen!

Grafisch ziet de game er prima uit, al is de fysiek van het vliegende propje (vooral onder extreme wind) misschien wat minder realistisch.

Kortom

Paper Toss is een vermakelijk spelletje, al is de lol maar van korte duur. Met name het score-element en het willen verbeteren van je eigen score maakt dat je Paper Toss wellicht een volgende keer opnieuw op zult pakken.

App: Paper Toss

Platform: iPhone & iPad

Prijs: Gratis

Waardering: 6/10

Download

0 Reactie(s) op: 7 spannende iPad-games voor de vrijdagmiddag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.