50 euro korting op je nieuwe iPad met spaarpunten Douwe Egberts

Door: matthijs-van-den-broek | 29 augustus 2013 12:12

iPad

Koffie en iPads. Tuurlijk hebben die heel veel met elkaar te maken. Voor het eerst in de 260-jarige geschiedenis van Douwe Egberts kunnen de waardepunten (die zéér driftig worden gespaard in menig Nederlands huishouden) worden ingewisseld voor een iPad kortingsvoucher bij een van de 50 deelnemende Apple Premium Resellers.

Douwe Egberts en Apple Premium Resellers slaan de handen ineen, de samenwerking is echter wel tijdelijk. Vanaf 2 tot en met 06 november kunnen consumenten Douwe Egberts waardepunten inwisselen voor een kortingsvoucher voor de aankoop van een iPad. Het gaat om een korting van maximaal 50 euro. 5.000 Douwe Egberts waardepunten (omgerekend 25 euro) zijn in te wisselen voor een kortingsvoucher ter waarde van 50 euro op het totale aankoopbedrag van een iPad.

De kortingsvoucher kan tot 3 november bij één van de 13 Douwe Egberts winkels of in de webshop van D.E worden gekocht.

Eerste keer niet-koffie gerelateerd product

Het spaarsysteem van Douwe Egberts bestaat al sinds 1924. Van alle Nederlandse huishoudens heeft maar liefst 63 procent D.E waardepunten in de keukenla liggen, zo meldt de koffiebrander in het vanmorgen verstuurde persbericht.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van het bekendste spaarsysteem van Nederland dat er ook niet koffie- of thee gerelateerde producten mee aangeschaft kunnen worden.

Actievoorwaarden

De actievoorwaarden zijn hier te vinden: www.de.nl/iPadactie.

0 Reactie(s) op: 50 euro korting op je nieuwe iPad met spaarpunten Douwe Egberts

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.