5 redenen waarom Android beter is dan iOS 5

Door: jared-newman | 14 juni 2011 14:38

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

Zijn de vernieuwingen in Apple’s mobiele besturingssysteem iOS 5 zodanig dat Android naar de kroon gestoken wordt? Niet noodzakelijkerwijs.

In de laatste updates voor de iPhone en iPad zien we dat Apple bezig is om Android het nakijken te geven met zaken als Twitter-integratie, iMessage en online storage via iCloud. Is dat voldoende om de iPhone 4 overeind te houden als beste smartphone ter wereld? Echt niet. Android heeft nog steeds een aantal unieke functionaliteiten vergeleken met de iPhone en blijft het overwegen waard wanneer ze voor jou van toepassing zijn.

1. GPS-navigatie

Android-telefoons bieden sinds oktober 2009 gratis, spraakgestuurde GPS-navigatie. Bij de app Kaarten op de iPhone heb je dat nog steeds niet en wordt je gedwongen om tijdens het rijden je smartphone in de gaten te blijven houden.

De iPhone kent third-party apps met gesproken navigatie, zoals TomTom, maar op Android kun je dankzij de ingebouwde navigatie direct de route naar een adres krijgen vanuit bijvoorbeeld de browser. Op de iPhone moet je een adres altijd handmatig kopiëren naar TomTom, Navigon of Mapquest.

0 Reactie(s) op: 5 redenen waarom Android beter is dan iOS 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.