5 leuke games voor de iPhone

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 mei 2013 17:38

iPad

De komende tijd wordt het slechter weer en is het dus een ideale periode om weer eens lekker op de iPhone te gamen. Maar welke games zijn nou de moeite om te spelen? In dit artikel vind je 5 leuke games voor de iPhone die het downloaden waard zijn.

Mushroom Wars Mini

Een onbekende vijand heeft in Mushroom Wars Mini onrust veroorzaakt onder het Mushroom-volk, waardoor onder volk verschillende kampen zijn ontstaan die met elkaar de strijd aangaan. Aan jou de taak de onrust te stoppen en de rust onder het Mushroom-volk te laten terugkregen. Je krijgt de leiding over het Mushroom-leger, waarmee je het slagveld op trekt om met vijandige troepen de strijd aan te gaan en allerlei missies uit te voeren. Weet jij de juiste strategie te kiezen en de missies te volbrengen? De game kan slechts zes keer gratis worden gespeeld, wat je de mogelijkheid biedt de game uit te proberen. Wil je hierna verder spelen? Dan kan je de volledige game voor 1,79 euro aanschaffen via een in-app aankoop.

Ga met het Mushroom Army de strijd aan met de vijand

Turbo Racing League

Slakken lijken op het eerste gezicht geen snelle wezens. Turbo Racing League bewijst echter het tegendeel. In de iPhone-app speel je een slak die met hoge snelheid over een parkoers raast. Onderweg kom je allerlei power-ups tegen waarmee je je snelheid kunt vergroten. Door te driften of glijden zorg je dat je in de bochten zoveel mogelijk snelheid vasthoudt. Onderweg verzamel je daarnaast tomaten, waarmee je upgrades kan kopen en nieuwe slakken kunt aanschaffen. Je kunt de game op allerlei manieren besturen. Zo kan je met virtuele joysticks spelen, knoppen op het touchscreen gebruiken of sturen door je iPhone te bewegen. De game speelt heerlijk weg en ziet er grafisch prima uit. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Turbo Racing League bewijst dat slakken niet zo langzaam zijn als zij op het eerste gezicht lijken

Space Dog+

Space Dog + is een heerlijk simpel spel. Je lanceert in game een hondje en probeert het hondje zo ver mogelijk te laten vliegen. De hoek waaronder je de hond afschiet bepaalt hoe ver het beest vliegt. Hoe groter de afstand die je het beest aflegt, hoe hoger de score. Zodra de hond weer op de grond terecht komt stuitert hij weer omhoog. Onderweg kan je zowel munten als botten verzamelen. Deze kun je gebruiken om je hond te voorzien van allerlei hulpmiddelen waarmee hij verder kan vliegen. Denk hierbij aan een raket om het beest verder af te schieten, maar ook aan een skateboard waardoor je op de grond een langere afstand aflegt voordat je volledig tot stilstand komt. Spelen je vrienden ook Space Dog+? Probeer je vrienden dan te verslaan door een hogere score neer te zetten. Space Dog+ is een simpele game waarmee je je uren kan vermaken. De game is gratis in de App Store beschikbaar. Een aanrader dus!

Kan jij met de hond een grotere afstand afleggen dan je vrienden?

Running with Friends

Ieder jaar wordt in het Spaanse Pamplona het beruchten stierenrennen georganiseerd. Heb jij hier altijd al eens aan willen meedoen, maar ben je niet bereid hiervoor je leven en gezondheid voor op het spel te zetten? Dan biedt Running with Friends uitkomst. Je kunt in de game samen met je vrienden over straat voor een groep stieren uitrennen. In tegenstelling tot veel andere games probeer je echter niet een zo’n hoog mogelijk score neer te zetten, maar moet je simpelweg langer uit handen van de stier blijven dan je tegenstanders. Running with Friends is een leuk en origineel spel. De game is gratis beschikbaar in de App Store en ideaal om met je vrienden de strijd aan te kunnen gaan.

Kan jij het langer dan je vrienden uit handen van de stier blijven?

Hardest Game Ever 2

Houd jij van een uitdaging? Dan is Hardest Game Ever 2 voor jou een aanrader! De app bevat allerlei minigames die je reactievermogen, snelheid en coördinatie op de proef stellen. Denk hierbij aan het zo vaak mogelijk kietelen van een voet in een bepaalde tijd, maar ook het tijdig opvangen van eieren die uit de lucht komen vallen. Je bestuurt de game met drie grote eenvoudige knoppen, waardoor je dus ook de besturing niet de schuld kan geven van het niet kunnen volbrengen van een opdracht. De game bevat een flink aantal levels en houdt je dan ook langere tijd bezig. Hardest Game Ever 2 is gratis te downloaden in de App Store en een leuke app voor iedereen die zichzelf graag op de proef stelt.

Test je reactievermogen en coördinatie in Hardest Game Ever 2

1 Reactie(s) op: 5 leuke games voor de iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 21 augustus 2015 09:52 Anoniem
    Het is k.u.t
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.