De 5 best WK-voetbal games-apps

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 27 mei 2014 10:00

iPad

Wij hebben leuke, competitieve spellen geselecteerd waarmee elke voetbalfan zichzelf kan uitdagen. Test je kennis over het WK-voetbal of laat zien de beste te zijn met de bal aan de voet met de beste 5 apps voor Android, iPhone en Windows Phone.

FIFA 14 door EA SPORTS

FIFA 14 is het bekendste voetbalspel voor de iPad en ondanks dat er geen speciale versie is voor het wereldkampioenschap in Brazilië, is de app geweldig om in de sfeer van het WK te komen. Selecteer een competitie en speel realistische wedstrijden met behulp van veegbewegingen. Het mooiste is dat de app gratis te gebruiken is. Let er wel even op dat je genoeg ruimte op je toestel hebt, het spel neemt maar liefst 1,2 gigabyte in beslag.

Leid Nederland naar de wereldtitel!

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: iPad, iPhone, iPod touch, Android en Windows Phone

Downloaden voor Android

Downloaden voor iOS

Downloaden voor: Windows Phone

Brazil 2014 Mastermind HD Free

je voorbereiden op het WK doe je met deze app. Aan de hand van vragen wordt getest hoeveel jij van één van de grootste sportevenementen ter wereld afweet. Want uiteraard is het heel belangrijk om je feiten op een rijtje te hebben als je straks met je vrienden op de bank zit. Door goede antwoorden te geven, gaat de bal richting het doel van de tegenstander, uiteindelijk zul je met genoeg goede antwoorden een doelpunt scoren. De betaalde versie kost je 0,89 euro en heeft 500 vragen in plaats van 80.

Test je kennis over het WK-voetbal.

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: iPad, iPhone, iPod touch

Downloaden voor iOS

Fan Booth

Fan Booth is een grappige app om je eigen foto mee te veranderen. Plak een nep-snor op of zet een virtuele carnavalstooi op je hoofd. In de gratis versie heb je de keuze uit een aantal opplak-attributen. Om meer opties te hebben, koop je voor 0,89 bijvoorbeeld het Brazilië-pack of het Holland-pack, inclusief Ruud Gullit-kapsel en sinterklaasmuts. Het Duitsland-pack met Miroslav-worstjes en Rudi Völler-lokken is natuurlijk ook erg leuk. Alle packs tegelijk kosten je eenmalig 1,79 euro.

Maak van jezelf een klassieke voetbalheld.

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: iPhone en iPad

Downloaden voor iOS

WK Pool HD

Bij een WK hoort natuurlijk een voetbalpool. Met de app WK Pool HD gaat dit erg makkelijk. Log in met je Facebook-profiel of gebruik je emailadres om je aan te melden. Hierna kun je een nieuwe pool aanmaken en spelers uitnodigen. Vervolgens kies je welke wedstrijden je wilt laten meedoen in de pool, je hoeft dus niet alle 64 wedstrijden aan je pool toe te voegen. Geef je voorspellingen op en vink aan wie allemaal al betaald heeft. Iedereen in de pool kan tijdens het WK kijken hoe hij of zij ervoor staat.

Laat zien de beste voorspeller te zijn.

Prijs: €0,89

Beschikbaar op: iPad

Downloaden voor iPad

Hooghouden 2014 HD

Deze app is geinig om je vingervlugheid te testen. Het doel is om de bal zo lang mogelijk hoog te houden en daarbij niet de vogels te raken. Je moet met je vingers op de bal tikken en zorgen dat deze niet de grond raakt. De vogels kun je laten verdwijnen door er ook op te tikken. Als je bal toch op de grond stuitert, is het spel voorbij en zie je een reclameboodschap. Een leuk tijdverdrijf voor een paar minuten, al zijn de reclames wel heel opdringerig.

Tik met je vinger op de bal en laat deze de grond niet raken.

Prijs: Gratis

Beschikbaar op: iPhone, iPad, iPod touch en Android

Downloaden voor Android

Downloaden voor iOS

0 Reactie(s) op: De 5 best WK-voetbal games-apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.