4 leuke games voor de iPhone

Door: Wouter Hoeffnagel | 25 april 2013 14:33

iPad

De iPhone is een ideaal apparaat om snel een spelletje op te spelen als je even een paar minuten niets te doen hebt. Het aanbod van games is echter groot, waardoor kiezen moeilijk kan zijn. Wij helpen je hierbij. In dit artikel vind je vier leuke spelletjes voor de iPhone.

Happy Hills

Happy Hills is een leuke vrolijke game. De Happy Hills leidden ooit een vrolijk bestaan in het land van 'Europhoria'. Het vrolijke bestaan van de heuvels is echter tot een eind gekomen nadat grote blokken steen uit lucht zijn komen vallen en bovenop op de heuvels zijn geland. Aan jou de taak alle blokken van de heuvels af te schieten zodat de heuvels weer gelukkig kunnen zijn. Het is uiteraard de kunst dit met zo min mogelijk schoten te doen. Happy Hills is een leuke en verslavende game. Een aanrader dus! De game is te koop voor 89 eurocent beschikbaar in de App Store. Je kunt ook eerst de gratis versie uitproberen, waarin je de beschikking hebt over 12 verschillende levels.

Schiet de stenen blokken uit de heuvels zodat de Happy Hills weer gelukkig zijn

Reckless Racing

Heb je zin een lekker stukje te racen? Je kan in Reckless Racing je in allerlei soorten auto's een weg banen door de levels. De game bevat drie verschillende spelmodi: Dirt Rally, Hot Lap time trial of Delivery time trial. Je gaat in Dirt Rally de strijd aan met andere voertuigen op een zanderige circuit. Hot Lap time trial daagt je uit een ronde op een circuit zo snel mogelijk te rijden. Je moet sneller zijn dan een vooraf opgegeven tijd om door te kunnen naar het volgende level. In Delivery time trail is het eveneens de uitdaging een snelle tijd neer te zetten. Je pikt in deze gamemodus een pakketje op en moet deze binnen een bepaalde tijd op een adres in het level bezorgen. Reckless Racing is te koop voor 89 eurocent in de App Store. Probeer je de game liever eerst uit? Download dan de gratis versie waarin je met één level aan de slag kunt.

Kan jij je voertuig op de weg houden in Reckless Racing?

SkySmash 1918

Vliegtuigen spelen in oorlogen een belangrijke rol. In SkySmash 1918 ga je tijdens de Eerste Wereldoorlog in een vliegtuig de strijd aan met de vijand. Onderweg kom je allerlei power-ups tegen waarmee je je vliegtuig sterker kunt maken en bijvoorbeeld meer schade kunt aanrichten. Lukt het jouw voldoende tegenstanders uit te schakelen om de strijd te winnen? SkySmash 1918 is beschikbaar in een gratis en betaalde variant. De gratis versie beschikt over één level. Wil je toegang tot alle levels? Download dan de volledig versie voor 89 eurocent.

Kan jij voldoende tegenstanders uitschakelen om de strijd te winnen?

Draw Rider

Draw Rider is een heerlijk simpele, maar niet altijd even makkelijke game. Je rijdt op een fiets door een level. Onderweg kom je allerlei obstakels tegen zoals bergen, heuvels en schansen. Aan jou de taak te zorgen dat je veilig de eindstreep van het level bereikt. Fiets dus met beleid over alle objecten heen om niet te vallen. Rijd echter ook niet te langzaam, aangezien je anders niet over de heuvel heen kunt komen. Rijd het level binnen de opgegeven tijd uit om toegang te krijgen tot het volgende level. Draw Rider is een leuke game waarmee je snel even een paar vrije minuten kunt vullen. De game is gratis in de App Store beschikbaar.

Fiets met beleid door het level en zorg dat je ongeschonden de eindstreep bereikt

0 Reactie(s) op: 4 leuke games voor de iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.