4-inch scherm in volgende generatie iPhone?

Door: jalmar-westerhoff | 17 mei 2011 16:54

Nieuws

Toshiba liet gisteren in een persbericht weten een 4-inch scherm te hebben ontwikkeld. Het scherm heeft een hogere contrastratio dan het huidige Retina-beeldscherm aanwezig in de iPhone 4. Ook kent het scherm een resolutie van 720 x 1280 pixels. iPhone 5 materie?

Het is bekend dat Apple investeert in een beeldschermenfabriek van Toshiba, mogelijk gaan we de daar ontworpen onderdelen terugvinden in de producten van Apple. 9to5Mac: "Toshiba Corp will spend about 100 billion yen ($1.19 billion) to build a factory for making small LCD panels, mainly to supply to Apple Inc’s iPhones.

The Unofficial Apple Weblog (TUAW) vermoedt dat het ontworpen scherm wel eens in de iPhone 5 terecht zou kunnen komen. Echter, met een 4-inch scherm en een resolutie van 720 x 1280 pixels zal IOS niet langer compatibel zijn. Het is dus wellicht niet de meest voor de hand liggende stap mbt. een nieuw iPhone-scherm.

Eerder gingen er ook al geruchten rond over een mogelijk groter scherm in de volgende generatie iPhone. Als de vorm van de iPhone zelf niet veranderd zal een 4-inch scherm er ongeveer zo uitzien als hieronder is te zien: een stuk langer en in de breedte tot aan de randen van het toestel reikend.

0 Reactie(s) op: 4-inch scherm in volgende generatie iPhone?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.