3D-renderings tonen binnenkant nieuwe Apple-campus

Door: Wouter Hoeffnagel | 10 september 2012 19:44

Nieuws

Al lange tijd is duidelijk dat Apple een tweede campus bouwt in Cupertino. Eerdere foto's lieten zien dat het gaat om een cirkelvormig gebouw, dat volgens sommige lijkt op een ruimteschip. Nieuwe foto's tonen nu ook de binnenkant van het gebouw.

9to5Mac wist de hand te leggen op een reeks 3D-renderings. Op de afbeeldingen is te zien dat Apple een werkomgeving met veel natuurlijk licht wil creëren. De ruimtes zijn voorzien van grote ramen en zijn ruimtelijk ingericht. Ook zijn in het gebouw relatief weinig muren aangebracht en zijn er dus veel open ruimtes, die in sommige gevallen meerdere verdiepingen hoog zijn.

Invloed van Steve Jobs

De nieuwe campus van Apple wordt gebouwd op een stuk grond dat bedrijf kocht van onder andere HP. De inmiddels overleden Apple-oprichter Steve Jobs gaf leiding aan het ontwerpen van de campus en heeft hier dus nog zijn stempel op weten te drukken. Ook presenteerde Jobs de plannen voor de nieuwe campus aan de gemeenteraad van Cupertino.

Het is niet de eerste keer dat er beeldmateriaal van de nieuwe campus opduikt. Eerder doken ook al een brochure en een andere reeks renderings van Apple's tweede campus in Cupertino op.

0 Reactie(s) op: 3D-renderings tonen binnenkant nieuwe Apple-campus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.