3 verbeteringen aan iPhone app IFTTT

Door: matthijs-van-den-broek | 30 juli 2013 11:17

iPad

IFTTT, de dienst die informatie en handelingen van internetdiensten automatiseert (bijvoorbeeld: foto's die je met je smartphone maakt direct naar Dropbox sturen) heeft een update uitgebracht voor de iOS app. 3 verbeteringen aan de iPhone app, vooral grafisch van aard.

IFTTT is een dienst die informatie aan elkaar verbindt en zo het leven eenvoudiger moet maken. Doordat IFTTT informatie aan elkaar verbindt kan de dienst namelijk zelf handelingen verrichten die we anders handmatig hadden moeten doen. De dienst kun je benaderen via de website, maar dus ook via Android en iPhone apps. De iPhone app heeft sinds gisteren 3 verbeteringen meegekregen.

Verbetering 1: Originele fotogrootte

Als je de iPhone app van IFTTT gebruikt voor het versturen van foto's naar bijvoorbeeld diensten als Dropbox of Flickr, dan worden ze voortaan in de originele grootte verstuurd.

Verbetering 2: Geen JPG voor screenshot

Als je screenshots verzend, gaat IFTTT geen afbeeldingen overzetten naar JPG-formaat, maar blijven de PNG-afbeeldingen behouden.

Verbetering 3: Geanimeerde Gifs

De laatste verbetering in de iPhone app van IFTTT is het op een mooiere manier weergeven van geanimeerde GIF-bestanden. De app is verder, met deze nieuwe update, ook voorzien van een heleboel andere kleinere verbeteringen.

Op het moment verbindt IFTTT informatie van 67 bronnen, ook wel kanalen genoemd. Voorbeelden van deze kanalen zijn Facebook of Dropbox, maar ook kanalen met informatie over het weer of sportuitslagen zijn beschikbaar. Het is met de dienst de bedoeling om twee van deze kanalen met elkaar te verbinden en zo een recept te vormen.

Basiscursus IFTTT

0 Reactie(s) op: 3 verbeteringen aan iPhone app IFTTT

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.