12 tablets uit de zak van Sinterklaas

Door: kristian-van-tuil | 22 november 2011 12:02

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10
 11. pagina 11
 12. pagina 12

Grote tablets, kleine tablets, dikke tablets, dunne tablets, WiFi-tablets, 3G-tablets, Chinese tablets. Tablets zijn er in alle soorten en maten, soms met geweldige schermen en ronkende dual-core processors die de prestaties van laptops en netbooks weten te benaderen.

Wil je een dierbare of jezelf een tablet cadeau doen, dan loop je grote kans verdwaald te raken in het oerwoud aan beschikbare tabletcomputers. Wij lichten de beste, meest bijzondere en goedkoopste exemplaren eruit om de keuze voor jou te vergemakkelijken. Per exemplaar lichten we de voor- en nadelen uit.

1. Apple iPad 2

De meest logische nummer 1 van dit moment en niet voor niets: de iPad is mooi, licht, dun en krachtig. De goed ontworpen iOS-software maakt de iPad een van de beste tablets van dit moment, waarover je weinig negatiefs kunt melden, behalve misschien het ontbreken van USB-poorten en SD-sloten.

Positief: iOS, uiterlijk, bewezen kwaliteit, apps

Negatief: prijs, weinig aansluitingen

Technische specificaties: Dual-core 1GHz Apple A5-processor, 9,7" LED-display, camera's voor en achter, 10 uur batterijtijd, gyroscoop, accelerometer en kompas en toegang tot 140.000 iPad-applicaties via de App Store van Apple.

Prijzen beginnen vanaf 479 euro voor een 16GB iPad 2 met Wi-Fi.

0 Reactie(s) op: 12 tablets uit de zak van Sinterklaas

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.