10 toffe toepassingen voor een bejaarde iPad

Door: sarah-jacobsson | 06 juli 2012 16:58

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10

Ben je toe aan een nieuwe tablet en wil je afstand doen van je oude iPad? Dat kan prima. Wij hebben een aantal creatieve manieren op een rij gezet die voorkomen dat je tablet onder een laag stof verdwijnt.

Ieder jaar komt Apple met een nieuwe iPad en ieder jaar breken iPad-fans zich het hoofd over waarom ze die nieuwe iPad absoluut zouden moeten hebben. De vraag blijft, wat doe je met die oude iPad die geen Retina-display heeft, geen ultrasnelle processor en geen 4G-verbinding?

Dit zijn tien manieren om je oude iPad 1 of iPad 2 aan het werk te zetten zodat je zonder gewetenswroeging een nieuwe iPad kunt kopen.

1. Gebruik je iPad als extra monitor

Dagdroom je weleens over een hippe, maar prijzige touchscreen monitor? Je kunt je oude iPad veranderen in zo’n monitor door een simpele app en een Wi-Fi verbinding te gebruiken. De app van Air Display kost 7,99 EUR, maar is gratis voor zowel de Mac als PC en verandert je iPad in een tweede (of derde of vierde) monitor.

Air Display is eenvoudig in te stellen: Installeer de desktopclient, installeer de iPad-app en koppel ze samen in hetzelfde Wi-Fi netwerk. Je kunt dan met de rechtermuisknop op het Air Display-icoontje in de systeembalk klikken en je iPad selecteren om deze met de computer te verbinden. Air Display werkt als tweede monitor – je kunt de instellingen aanpassen in Windows, bijvoorbeeld door je desktop te klonen – die je met je vinger kunt bedienen.

0 Reactie(s) op: 10 toffe toepassingen voor een bejaarde iPad

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.