10 handige e-mail apps voor iOS

Door: Redactie Computer!Totaal | 24 februari 2012 14:10

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10

iMailG - Gmail and Google Apps on the go

iMailG is een mooie Gmail-client, waarmee je als nieuwe gebruiker direct na het inloggen aan de slag kan. De app spreekt voor zich, waardoor er tijdens het gebruik weinig problemen optreden. Het is handig dat alles er simpel maar doeltreffend uitziet en dat er add-ons ingesteld kunnen worden. Bijkomend voordeel van de add-ons is dat de advertentiebalk verdwijnt, want die zijn toch altijd hinderlijk aanwezig.

Het sturen van mail gaat erg goed en ook het ontvangen gaat probleemloos. Het is ook fijn dat de app snel werkt, er hoeft nooit lang gewacht te worden met inloggen. Enig nadeel is dat de app zo af en toe niet goed laadt en dan moet deze herstart worden. Dit is op zich geen ramp, maar het kan soms wel vervelend zijn.

Kortom

iMailG ziet er goed uit en werkt prettig. De advertenties zijn wel een minpuntje, maar na het instellen van een add-on zijn deze gelukkig verdwenen. Het is een redelijk stabiele app, maar hij wil soms niet goed laden bij het opstarten. Gelukkig gaat het meestal goed en zodoende slaat deze app geen gek figuur.

App: iMailG

Prijs: Gratis

Platform: iPhone

Waardering: 7/10

Download

0 Reactie(s) op: 10 handige e-mail apps voor iOS

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.