10 handige e-mail apps voor iOS

Door: Redactie Computer!Totaal | 24 februari 2012 14:10

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10

mailPro

Gebruik je Hotmail of Windows Live? Dan zul je ongetwijfeld tegen een aantal ergenissen zijn aangelopen bij het gebruik van de standaard mail-app op de iPhone. Zo worden e-mails die je op je iPhone hebt gelezen, toch nog als 'ongelezen' gemarkeerd als je je mail bijvoorbeeld op je pc bekijkt. Dat is erg onhandig en daarom is de app mailPro een uitkomst.

MailPro ondersteunt meerdere accounts, zowel van Hotmail als van alle Windows Live-domeinen. Alle handelingen die je van een mail-applicatie mag verwachten worden ook door mailPro uitgevoerd, en de app is behoorlijk gebruiksvriendelijk. Je kunt snel tussen de verschillende accounts schakelen en ook handig is de mogelijkheid dat je gebruik kunt maken van je adresboek binnen Hotmail, om zo snel je contactpersonen te selecteren.

Er zijn twee varianten verkrijgbaar: de Lite-versie en de volledige versie. Het verschil zit onder andere in het feit dat je bij de volledige versie een pincode in kunt stellen om je mailaccounts mee te beveiligen.

Kortom

MailPro is een handige app voor Hotmail en Windows Live die de ergernissen van de standaard app wegneemt. Hiermee is de app voor de fervente Hotmailer een mooie tussenoplossing totdat Microsoft IMAP gaat gebruiken.

App: mailPro

Prijs: €1,59

Platform: iPhone

Waardering: 8/10

Download

0 Reactie(s) op: 10 handige e-mail apps voor iOS

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.