'Volledig geassembleerde iPhone 5 verschijnt online'

Door: Elmar Rekers | 30 juli 2012 09:41

Mac

Er zijn afgelopen weekend foto's online verschenen van een volledig geassembleerde iPhone 5. De website iLab Factory claimt verschillende onderdelen van het nieuwe Apple-toestel in bezit te hebben, en heeft deze eigenhandig in elkaar gezet.

De afgelopen weken duiken er met enige regelmaat foto's op van vermeende iPhone 5-onderdelen. Een volledige versie van de telefoon was tot op heden echter nog niet te zien. Of de Chinese website daadwerkelijk de opvolger van de iPhone 4S in handen heeft, is natuurlijk niet met zekerheid te zeggen. Wel komt het toestel sterk overeen met geruchten die over de iPhone 5 rondgaan.

Langer en dunner

Zo lijkt het toestel langer te worden dan zijn voorgangers en is de behuizing een stuk dunner gehouden. Daarbij zal er een beeldscherm aanwezig zijn van zo'n 4 inch. Ook is aan de onderkant, naast de koptelefoon-aansluiting, een kleinere connector te zien. Verder lijkt Apple voor het design vast te houden aan de ingeslagen weg met de iPhone 4.

Of iLab Factory daadwerkelijk de definitieve versie van Apples nieuwe smartphone in handen heeft, zal pas duidelijk worden wanneer de telefoon officieel wordt aangekondigd. Verwacht wordt dat de opvolger van de iPhone 4S in september of oktober wordt gelanceerd.

0 Reactie(s) op: 'Volledig geassembleerde iPhone 5 verschijnt online'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.