'Steve Jobs belde de dag voor zijn dood over iPhone 4S'

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 oktober 2011 19:44

iPad

Het is al langer bekend dat Steve Jobs tot kort voor zijn dood heeft gewerkt. Een interview met de CEO van Softbank bewijst opnieuw hoe toegewijd Jobs was. De voormalig Apple-CEO blijkt de dag voor zijn dood nog met Tim Cook te hebben gebeld over de iPhone 4S.

Dit zegt Masayoshi Son, CEO van Softbank, in een interview met de Amerikaanse ambassadeur in Japan John Roos. Son zegt dat hij op de dag waarop de iPhone 4S werd gelanceerd een gesprek had met Tim Cook. Tijdens dit gesprek moest Cook ineens weg. Son vroeg hierop waar Cook ineens heen ging, waarop Cook antwoordde 'mijn baas belt'. Cook zou verder hebben gezegd dat Jobs hem wilde spreken over de iPhone 4S.

Son zegt in het interview "Zelfs één dag voor hij stierf was het eerste onderwerp waar hij Tim Cook over belde.. Hij wilde hem spreken over het nieuwe product.. Dat is de houding die een echte entrepreneur heeft tot de dag dat hij sterft". Ook zegt Son: "Fysiek had hij veel eerder kunnen sterven. Maar zijn passie, zijn liefde voor zijn eigen bedrijf en zijn droom over nieuwe producten maakte hem energievol en zorgde ervoor dat hij langer leefde". Een fragment uit het interview kun je hieronder bekijken.

[youtube]uOlf1uGBoCQ[/youtube]

Via: PCMag

0 Reactie(s) op: 'Steve Jobs belde de dag voor zijn dood over iPhone 4S'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.