'Productie van iPad mini start in september'

Door: Wouter Hoeffnagel | 07 juli 2012 18:15

Nieuws

De iPad mini wordt in de Foxconn-fabriek in Brazilië geproduceerd. De productie van het apparaat gaat in september van start, zodat deze in december in de schappen kan liggen.

Dit schrijft de Japanse website Macotakara op basis van 'betrouwbare Chinese bronnen'. De testmodellen van de kleine iPad zouden in China zijn gemaakt. De productie van het definitieve model wordt naar verwachting echter uitgevoerd in de fabriek van Foxconn in Brazilië. Foxconn produceert in deze fabriek al langer iPhones en iPad's voor Apple.

Productie start in september

Macotakara weet te melden dat de productie van de iPad mini in september van start gaat. Het apparaat moet voor de feestdagen in december in de winkels liggen. Ook bronnen van The Wall Street Journal melden dat Apple opdracht heeft gegeven de productie van de iPad mini in september te starten. Het kleine broertje van de huidige generatie iPad wordt volgens The Wall Street Journal nog dit jaar gelanceerd.

De bronnen stellen daarnaast dat de iPad mini een scherm krijgt dat kleiner is dan 8 inch. Dit komt overeen met eerdere geruchten over een scherm van 7,85 inch. Het scherm zou worden geproduceerd door LG en AU Optronics.

0 Reactie(s) op: 'Productie van iPad mini start in september'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.