'Niets staat een jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2 nog in de weg'

Door: Wouter Hoeffnagel | 12 januari 2012 19:28

Nieuws

Pod2g maakt bekend hulp te hebben gekregen van @planetbeing en @saurik bij de ontwikkeling van een jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2. @planetbeing en @saurik hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het project, waardoor niets een jailbreak voor apparaten met een A5-processor nog in de weg staat.

Dit heeft pod2g bekend gemaakt in een blogpost. In een tweet geeft pod2g aan dat @planetbeing en @saurik hebben geholpen bij het ontwikkelen van een oplossing die het mogelijk maakt eigen gemaakte code te draaien buiten de 'sandbox' die Apple heeft gecreëerd. Dit is noodzakelijk om de apparaten te kunnen voorzien van een untethered jailbreak. Het is nog onduidelijk wanneer een untethered jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2 op iOS 5.0.1 beschikbaar zal zijn.

Sinds eind december is er een untethered jailbreak beschikbaar voor de iPhone 3GS, iPhone 4, eerste generatie iPad en derde en vierde generatie iPod touch op iOS 5.0.1. De jailbreak kan worden geïnstalleerd met behulp van redsn0w 0.9.10. Gebruikers die al een tethered jailbreak hebben geïnstalleerd kunnen gebruik maken van het Corono 5.0.1 Untether-pakket uit de Cydia Store.

0 Reactie(s) op: 'Niets staat een jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2 nog in de weg'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.