'MacBook Pro krijgt deze maand nog een update'

Door: Wouter Hoeffnagel | 14 september 2011 16:28

Mac

Apple lanceert nog deze maand een nieuwe MacBook Pro. Apple zou met de nieuwe MacBook Pro de feestmaanden willen meepakken. De vernieuwde MacBook Pro zou een snellere versie van de Sandy Bridge-processoren bevatten, maar verder geen grote wijzigingen hebben ten opzichte van de huidige reeks MacBook Pro's.

Dit hebben anonieme bronnen tegen Apple Insider gezegd die in het verleden zouden hebben bewezen betrouwbaar te zijn. De bronnen zeggen dat de lanceringsdatum nog niet zeker is, maar dat Apple mogelijk mikt op een lancering nadat het Back to School-actie is afgelopen. Dit programma eindigt op 20 september 2011.

Intel heeft vorige week een aantal nieuwe Sandy Bridge-processoren gepresenteerd, waardoor het bedrijf nu vier extra chipsets levert die geschikt zijn van de MacBook pro. Het gaat hierbij om een nieuwe 2.4GHz, 2.5GHz en 2.7GHz quad-core processor. De processoren zouden de huidige reeks processoren in de 15 en 17 inch MacBook Pro kunnen vervangen. De huidige 15 en 17 inch modellen kunnen worden uitgerust met een 2.0GHz, 2.2GHz en 2.3GHz quad-core processor.

Daarnaast heeft Intel een 2.8GHz dual-core processor geïntroduceerd. Deze processor kan wellicht de huidige 2.7GHz dual-core processor van de 13 inch MacBook Pro.

0 Reactie(s) op: 'MacBook Pro krijgt deze maand nog een update'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.