'Jobs tekende ook voor toekomstige 2 iPhones'

Door: matthijs-van-den-broek | 02 april 2013 16:46

iPad

Steve Jobs regeert over zijn graf. Dat is gegeven de leidersstijl van het genie wat Jobs was geen al te boude stelling. Maar nu lijkt het ongeveer "bewezen". De toekomstige twee modellen van de iPhone komen (nog) uit de koker van Jobs, en niet uit die van Tim Cook, de huidige CEO.

Een medewerker van Apple zou zijn mond voorbij gepraat hebben, zo valt op te maken uit dit verhaal op SFexaminer.com, dat heel ergens anders over ging.

De Apple-medewerker die misschien teveel heeft gezegd is Michael Foulkes. Die heeft aan George Gascón, een vertegenwoordiger van het openbaar ministerie uit San Francisco, in een urenlang gesprek onder andere deze "spannende" uitspraken gedaan.

Foulkes onderhoudt de contacten met de Amerikaanse regering en had onlangs een gesprek met Gascón over het grote aantal diefstallen van mobieltjes.

Het schijnt in de mobiele telefoonindustrie niet ongewoon te zijn dat er productplanningen gemaakt worden van twee jaar of langer, hoewel dat misschien wat ongebruikelijk lijkt. Zie ook dit artikel op de website van The Guardian.

Apple onthoudt zich op dit moment van commentaar.

0 Reactie(s) op: 'Jobs tekende ook voor toekomstige 2 iPhones'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.