'iPhone 5S vanaf september beschikbaar in meerdere kleuren'

Door: Wouter Hoeffnagel | 25 mei 2013 13:14

iPad

Apple lanceert in september de iPhone 5S. De nieuwe iPhone wordt leverbaar in meerdere kleuren, waaronder blauw, groen, oranje/goud en roze. Ook de kleuren zilver/wit, zwart/'slate', die we kennen van de iPhone 5, blijven beschikbaar. Daarnaast lanceert het bedrijf ook een goedkopere iPhone.

Dit meldt het Japanse Apple-blog Macotakara, dat doorgaans goed ingelicht is over ontwikkelingen bij de iPhone-fabrikant. Bronnen van het blog melden dat de iPhone 5S een kleine update is ten opzichte van de iPhone 5. Het apparaat zou aan de buitenzijde identiek zijn aan de iPhone 5, maar intern wel een aantal kleine updates krijgen. Denk hierbij aan een snellere processor, meer werkgeheugen en een verbeterde camera.

Testmodellen

Apple begint volgens de bronnen volgende maand met het produceren van een reeks testmodellen van de iPhone 5S, die het bedrijf de mogelijkheid geven het apparaat intern alvast op de te stellen. De productie van het definitieve model wordt naar verwachting in juli gestart, terwijl de lancering voor september op de planning staat.

Naast de iPhone 5S zou Apple ook een goedkopere iPhone lanceren. Ook dit apparaat is naar verwachting in meerdere kleuren beschikbaar. Het apparaat wordt volgens de bronnen voorzien van een plastic behuizing om de kosten te drukken. Het apparaat zou vanaf 400 euro in de winkels moeten komen te liggen, wat zou betekenen dat het apparaat 200 euro goedkoper wordt dan zijn grotere broer.

0 Reactie(s) op: 'iPhone 5S vanaf september beschikbaar in meerdere kleuren'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.