'iPhone 5 wordt 12 september onthuld'

Door: Elmar Rekers | 31 juli 2012 10:36

Mac

Apple zal de iPhone 5 hoogstwaarschijnlijk op 12 september aankondigen. Dat melden verschillende Amerikaanse media op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen.

Geruchten over de nieuwe iPhone gaan al enige tijd rond, maar nu lijkt ook duidelijk te zijn wanneer het toestel wordt aangekondigd. Als we de bronnen van onder meer Reuters, The New York Times en All Things D mogen geloven, wordt de telefoon op woensdag 12 september onthult. Een release van de iPhone zou gepland staan op 21 september.

Geruchten iPhone 5

Aanvankelijk werd verwacht dat Apple de nieuw smartphone in oktober zou lanceren, exact een jaar na de introductie van de iPhone 4S. Echter doken eerder deze maand al berichten op dat de fabrikant de release van de iPhone 5 enkele weken naar voren had geschoven.

De geruchtenmachine rond de iPhone 5 draait al enkele maanden op volle toeren. Verschillende uitgelekte prototypes en onderdelen lijken al veel van de nieuwe gadget te hebben prijsgegeven. Zo doken er maandag foto's op van de mogelijke iPhone 5-behuizing, waaruit duidelijk werd dat de telefoon langer en dunner wordt dan zijn voorganger, en dat er een kleinere connector aanwezig is.

0 Reactie(s) op: 'iPhone 5 wordt 12 september onthuld'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.