'iPhone 5 verschijnt eerder dan verwacht'

Door: Elmar Rekers | 24 juli 2012 16:53

Nieuws

De iPhone 5 zal eerder verschijnen dan tot op heden werd verwacht. Dat schrijft althans The Guardian dinsdag op basis van bronnen die beweren dat de nieuwe smartphone in september een release krijgt.

Net als eerdere geruchten claimen ook de bronnen van de Britse krant dat de nieuwe iPhone over een kleinere 19-pins-connector gaat beschikken, en dat de telefoon gebruik maakt van een nano-simkaart. Apple zou hiermee de eerste fabrikant zijn die de volgende generatie simkaarten doorvoert.

De iPhone 5 zal volgens The Guardian het snelle 4G-netwerk gaan ondersteunen. Echter worden hierbij enkel de Amerikaanse providers bediend. Volgens de bronnen komt dit omdat de 4G-netwerken in onder meer Europa en Australië over een andere frequentie lopen.

Releasedatum iPhone 5

Geruchten over de opvolger van de iPhone 4S gaan al maanden rond. Waar eerdere berichten echter claimde dat Apple de iPhone 5 in oktober zou gaan lanceren, spreekt The Guardian over een release halverwege september. Verschillende bronnen bij providers zouden hebben bevestigd dat ze zich opmaken voor een 'extreem grote' vraag naar de nieuwe telefoon van Apple.

Als eerdere geruchten een indicatie zijn dan zal de iPhone 5 over een groter 4inch-scherm gaan beschikken en wordt het toestel langwerpiger dan zijn voorgangers. Daarbij wordt de behuizing een stuk dunner, iets dat onder meer mogelijk wordt door een nieuwe schermtechnologie.

0 Reactie(s) op: 'iPhone 5 verschijnt eerder dan verwacht'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.