‘iPad 5 kopieert iPad mini op uitgelekte foto’s’

Door: Elmar Rekers | 10 april 2013 14:55

Mac

Er zijn woensdag enkele foto’s online verschenen waarop mogelijk het schermglas van de iPad 5 te zien is. De nieuwe tablet lijkt hiermee hetzelfde smoelwerk te krijgen als de iPad mini, waarbij de lijst aan de zijkanten iets dunner is.

De foto’s doken woensdag op via de Franse website Nowhereelse.fr, en hierop zou dus de glasplaat van de volgende generatie iPad te zien zijn. Op het oog lijkt het hier om de iPad mini te gaan, maar het scherm is beduidend groter, vermoedelijk 9,7 inch.

iPad mini-design

De lijst om het scherm, de zogenoemde bezel, is aan de zijkanten smaller dan aan de boven- en onderkant. Naast een opening voor de bekende Apple-thuisknop, is ook goed te zien waar de camera aan de voorzijde en de lichtsensor komen te zitten.

De uitgelekte foto’s volgen op eerdere geruchten dat Apple deze maand wil beginnen met de massaproductie van de iPad 5. Een lancering van de nieuwe tablet zou voor juli of augustus op de planning staan. Apple zelf heeft uiteraard met nog geen woord gerept over de volgende generatie iPad.

0 Reactie(s) op: ‘iPad 5 kopieert iPad mini op uitgelekte foto’s’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.