'iPad 3 krijgt quad core processor en 4G'

Door: Elmar Rekers | 16 januari 2012 08:33

Video

Apple gaat de iPad 3 voorzien van een LTE-ondersteuning. Dit zogenoemde 4G-netwerk moet razendsnel internetten op de tablet mogelijk maken. Dat melden verschillende bronnen tegenover Bloomberg.

Naast een snelle internetverbinding melden de drie afzonderlijke bronnen ook dat de iPad 3 over een quad-core-processor gaat beschikken. Apple zou tevens aan het testen zijn met verschillende HD-schermen en volgens de laatste geruchten krijgt de tablet een display met een resolutie van 2048x1536 pixels.

Productie iPad 3

Door de snelle processor verloopt het schakelen tussen applicaties uitermate soepel volgens de bronnen van Bloomberg, en met de hoge resolutie van het scherm zouden beelden er uitzien als 'echte foto's'. De productie van de iPad 3 zou begin deze maand van start zijn gegaan bij de Chinese Foxconn-fabriek, waar 24 uur per dag aan het apparaat gewerkt wordt.

Wanneer de iPad 3 precies gaat verschijnen is nog onduidelijk. Onlangs doken er echter geruchten op dat Apple de nieuwe tablet op 24 februari wil gaan onthullen, de verjaardag van Apple-oprichter Steve Jobs. Een wereldwijde lancering zou gepland staan voor maart.

0 Reactie(s) op: 'iPad 3 krijgt quad core processor en 4G'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.