'Huidige kwartaal is Apple's beste kwartaal ooit'

Door: Wouter Hoeffnagel | 06 december 2011 17:00

Nieuws

Het huidige kwartaal is waarschijnlijk Apple's beste kwartaal ooit. Data uit de leveranciersketen van Apple toont aan dat Apple's verkoopcijfers in november ten opzichte van oktober met 17 procent zijn gestegen.

Dit schrijft analist Brian White van Ticonderoga Securities op basis van de 'Apple Barometer', een index waarin met informatie van allerlei Taiwanese leveranciers van Apple wordt verzameld. Vorig maand groeide de verkoop van Apple-producten met maar liefst 17 procent. Dit terwijl Apple's verkopen de afgelopen zes jaar gemiddeld met 2 procent per maand steeg.

De harde stijging van Apple's verkopen komt niet geheel onverwacht. Het bedrijf lanceerde onlangs de iPhone 4S. Daarnaast verkoopt de iPad 2 goed en wordt met name de nieuwe MacBook Air-reeks steeds populairder.

Ook de komende maand gaat Apple naar verwachting goed scoren. Apple-CEO Tim Cook voorspelde tijdens een conference call in oktober dat Apple in de feestmaanden een nieuw record gaat behalen wat betreft de verkoop van iPhones.

0 Reactie(s) op: 'Huidige kwartaal is Apple's beste kwartaal ooit'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.