'Grotere schermen voor iPhone in aantocht'

Door: matthijs-van-den-broek | 22 juli 2013 08:15

iPad

De geruchtenstroom lijkt oneindig: volgens The Wall Street Journal is Apple actief grotere smartphoneschermen aan het testen. De kans op een iPhone met een scherm dat een maatje meer heeft, neemt hiermee toe.

The Wall Street Journal meldt dat Apple samen met leveranciers modellen met grotere schermen aan het testen is.

Om welke formaten het gaat is niet bekend en zoals dat gaat is het dus niet zeker of de grotere iPhones daadwerkelijk door Apple in productie worden genomen. Net zoals het onzeker is of er ooit een iWatch komt...

Het is niet de eerste keer dat we op MacWorld schrijven over iPhones met een groter scherm. In juni nog, schreven we dat het duidelijk is dat Apple zijn productgamma moet uitbreiden, en het ook duidelijk is DAT dit gaat gebeuren. Wanneer, dat was de vraag.

De iPhone Lite, de budget iPhone van plastic die de onderkant van de smartphonemarkt moet gaan bedienen, vooral in niet-Westerse landen, zal niet lang meer op zich laten wachten. En omdat alles wat zich concurrent van Apple noemt de markt bombardeert met smartphones en tablets voorzien van de meest uiteenlopende schermgrootten, lijkt het niet onwaarschijnlijk dat Apple hierin meegaat.

Een eigen lijn uitstippelen en je daaraan houden is prima, Apple is daar heel ver mee gekomen natuurlijk. En uniformiteit in schermgrootten van je displays biedt vele voordelen als je kijkt naar efficiency van productieprocessen. Toch lijkt het erop, helemaal met deze aanhoudende geruchtenstroom, dat Apple binnenkort met grotere smartphones op de markt zal komen.

0 Reactie(s) op: 'Grotere schermen voor iPhone in aantocht'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.