'Budget iPhone en iPhones met grote schermen in aantocht'

Door: matthijs-van-den-broek | 13 juni 2013 08:45

iPad

Het is duidelijk dat Apple zijn productgamma moet uitbreiden, en het is ook duidelijk dat dit gaat gebeuren. Wanneer, dat is de vraag. Nieuwe bronnen melden aan Reuters dat Apple bezig is met budget iPhones én met iPhones met grotere schermen om de competitie met onder anderen Samsung aan te kunnen.

In totaal zou Apple op dit moment werken aan vier nieuwe iPhones, melden vier anonieme bronnen aan Reuters. Het zou gaan om een budget model (hier meer), de iPhone 5s en twee iPhones die voorzien zullen worden van grotere schermen dan het huidige scherm van de iPhone 5.

Concurrent Samsung slingert het een na het andere smartphone model de markt in, in verschillende segmenten, schermgrootten en met verschillende processoren en functionaliteiten. Apple blijft, vinden critici, te ver achter door maar een model smartphone per jaar te brengen. De laatste release is de iPhone 5, en dat lijkt alweer wat langer geleden....

De grotere smartphones die Apple op de markt zou brengen in de loop van volgend jaar, zouden voorzien zijn van een 4,7 inch scherm en een 5,7 inch scherm als we de bronnen van Reuters moeten geloven. Onder die bronnen bevinden zich ook personen uit Azie, die dicht op de productie van Apple producten zitten, waarschijnlijk bij hardwarepartners als Foxconn.

De testproductie van de plastic budget iPhones zal al komende maand beginnen, de massaproductie van deze toestellen wordt verwacht in september, volgens twee van de Reuters-bronnen.

0 Reactie(s) op: 'Budget iPhone en iPhones met grote schermen in aantocht'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.