'Apple test Siri op de iPhone 4'

Door: Wouter Hoeffnagel | 08 november 2011 17:00

Nieuws

Apple is intern bezig met het uitvoeren van testen met Siri op de iPhone 4. Dit hebben twee websites van onafhankelijke bronnen te horen gekregen. Het is onduidelijk of Apple Siri ook daadwerkelijk op de iPhone 4 beschikbaar zal stellen.

Zowel Jailbreak Nation als AppAdvice hebben van bronnen vernomen dat Apple Siri op de iPhone 4 aan het testen is. Al langer is bekend dat Siri probleemloos op de iPhone 4 draait. Zo werken de hackers Steven Troughton-Smith en Grant Paul aan het overzetten van Siri naar de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch.

Op de iPhone 4 blijkt Siri ongeveer hetzelfde te presteren als op de iPhone 4S. Hardwarematig lijkt er dan ook geen reden te zijn Siri niet op de iPhone 4 beschikbaar te stellen. Op de vierde generatie iPod touch zou de interface iets langzamer reageren dan op de iPhone 4S.

Juich echter niet te vroeg. Het is namelijk goed mogelijk dat Apple Siri exclusief beschikbaar blijft stellen op de iPhone 4S. Siri is voor de iPhone 4S, naast de betere specificaties, een belangrijk verkooppunt. Door Siri ook op de iPhone 4 beschikbaar te stellen neemt Apple een belangrijk argument voor iPhone 4-gebruikers om de overstap naar de iPhone 4S te maken weg.

0 Reactie(s) op: 'Apple test Siri op de iPhone 4'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.