'Apple opent Apple Store in Utrecht'

Door: Wouter Hoeffnagel | 20 april 2013 14:29

iPad

Apple opent mogelijk een Apple Store in Utrecht. Een grote zwarte houten bouwwand met een wit Apple-logo is voor een winkelpand in Utrecht geplaatst. Dit doet vermoeden dat Apple de locatie gaat ombouwen tot een Apple Store.

OneMoreThing is door een lezer gewezen op de houten bouwwand, die kort geleden is geplaatst. De nieuwe Apple Store zou in het midden van het centrum van Utrecht worden gevestigd aan de Oudegracht 113. Op deze locatie staat het rijksmonument 'Fresenburch', dat in de eerst helft van de 13de eeuw is gebouwd. Het pand is voorheen gebruikt door Free Record Shop.

De zwarte bouwwand voor het winkelpand in Utrecht (bron: OneMoreThing)

Apple opent aan de Oudegracht in Utrecht mogelijk zijn vierde Nederlandse Apple Store (Bron: Marijn vd Boogaard)

Twijfels

Helemaal zeker is de komst van de Utrechtse Apple Store echter niet. iCulture is langs geweest bij de zwarte bouwwand op de Oudegracht en stelt dat het logo op de wand niet de afwerking heeft die we van Apple gewend zijn. De kans bestaat dan ook dat het om een hoax gaat en iemand zelf een Apple-logo op de zwarte wand heeft geschilderd. Het blijft dus onzeker of Utrecht inderdaad een eigen Apple Store krijgt.

Het logo op de zwarte wand is opvallend slecht afgewerkt (bron: iCulture)

Apple is druk bezig het aantal Apple Stores in Nederland uit te breiden. De komst van een Apple Store in Utrecht zou het totaal aantal Nederlandse Apple Stores op vier brengen. Apple is al langer in het bezit van een Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Het bedrijf werkt daarnaast aan Apple Store in de Passage in Den Haag. Ook in Haarlem wordt een Apple Store gebouwd.

0 Reactie(s) op: 'Apple opent Apple Store in Utrecht'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.