'Apple onthult iPad mini op 17 oktober'

Door: Elmar Rekers | 02 oktober 2012 16:13

Mac

Apple zal op 17 oktober de iPad mini onthullen, waarna het apparaat op 2 november in de winkels ligt. Dat schrijft althans CNN op basis van een anonieme bron die als investeerder betrokken zou zijn bij Apple.

Er gaan al maanden geruchten rond over een kleinere versie van de iPad, maar Apple zelf heeft hier nog altijd niets over losgelaten. Toch claimt de bron van CNN dan er weldegelijk een kleinere en goedkopere iOS-tablet in ontwikkeling is.

Uitnodigingen voor de perspresentatie van de iPad mini zullen op 10 oktober verstuurd worden. De tablet zal een week later, op 17 oktober, dan gepresenteerd worden door Apple-voorman Tim Cook. Daarnaast claimt de bron dat de nieuwe iPad op vrijdag 2 november in de winkels zal liggen.

iPad mini

Hoewel Steve Jobs in het verleden heeft laten weten niets te voelen voor een kleinere iPad, draait de geruchtenmolen rond een dergelijk apparaat momenteel op volle toeren. Zo zijn er al verschillende foto's uitgelekt van de mogelijke iPad mini. Verwacht wordt dat Apple de gadget wil inzetten tegen de groeiende populariteit van goedkope Android-tablets als de Kindle Fire en Nexus 7.

0 Reactie(s) op: 'Apple onthult iPad mini op 17 oktober'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.