'Apple onthult deze week nieuwe serie iPods'

Door: Elmar Rekers | 10 september 2012 09:38

iPhone

Naast de iPhone 5 zal Apple woensdag ook een nieuwe generatie iPods presenteren. Dat meldt website 9to5mac op basis van betrouwbare bronnen.

Apple heeft voor woensdag 12 september een persconferentie aangekondigd waar hoogstwaarschijnlijk de iPhone 5 zal worden aangekondigd. Het lijkt er nu ook sterk op dat hier nieuwe versies van de iPod shuffle, nano en touch worden onthuld.

Nieuw design

Veel details worden er nog niet over de nieuwe mediaplayers gegeven. Wel zouden er twee duurdere modellen van de iPod touch in aantocht zijn die over een nieuw design beschikken. Deze krijgen net als de iPhone 5 een 4 inch-display en gaan volgens de bronnen 299 en 399 dollar kosten.

De nieuwe iPod shuffle zal vermoedelijk 49 dollar gaan kosten. Over de opslagcapaciteit van de apparaten is nog niets bekend. Verwacht wordt dat Apple woensdag meer duidelijkheid zal scheppen rond de nieuwe iPods.

De persconferentie vindt plaats in San Francisco om 19.00 uur (Nederlandse tijd). Al het nieuws van dit media-evenement leest u uiteraard direct op ComputerTotaal.nl.

0 Reactie(s) op: 'Apple onthult deze week nieuwe serie iPods'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.