'Apple onderzoekt wifi-problemen nieuwe iPad'

Door: Elmar Rekers | 05 april 2012 14:23

Mac

Apple heeft een onderzoek ingesteld naar de wifi-problemen waar enkele iPad 3-bezitters last van lijken hebben. Dat blijkt uit een interne memo van Apple die in handen is gevallen van website 9to5mac.

Een toenemend aantal iPad 3-gebruikers klaagt op Twitter en het officiële Apple-forum over een ondermaatse wifi-ontvangst met de nieuwe tablet. Apple schrijft in het document op de hoogte te zijn van de klachtenstroom en bespreekt zelfs de mogelijkheid om consumenten van een vervangende iPad te voorzien.

Hardware probleem

Gebruikers klagen onder meer over een slechte ontvangst van het wifi-signaal, een lage internetsnelheid en het niet kunnen vinden van draadloze netwerken. Apple zou medewerkers van AppleCare nu hebben opgedragen te onderzoeken of het klopt dat deze problemen worden veroorzaakt door de hardware en niet de software.

Hoewel Apple nog geen officiële reactie heeft gegeven op de klachten, is er achter de schermen dus wel een grootschalig onderzoek bezig volgens 9to5mac. Consumenten die een derde generatie iPad hebben gekocht (wifi only) en last hebben van de problemen zouden volgens het uitgelekte document mogelijk aanspraak kunnen maken op een nieuw exemplaar wanneer ze contact opnemen met Apple.

0 Reactie(s) op: 'Apple onderzoekt wifi-problemen nieuwe iPad'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.