'Apple lanceert naast de iPad 3 een 8GB iPad 2'

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 maart 2012 15:27

Nieuws

Apple lanceert volgende week woensdag naast de iPad 3 mogelijk een goedkoper model iPad 2 met 8GB opslagruimte. De iPad 2 zou samen met de iPad 3 in de winkels moeten komen te liggen.

Het Taiwanese Digitimes schrijft op basis van 'bronnen in Apple's leveranciersketen' dat Apple zich met de iPad 2 8GB wil richten op nieuwe doelgroepen in de tabletmarkt. De iPad 3 zou hierbij de rol van de huidige iPad 2 overnemen, terwijl het nieuwe model iPad 2 een lagere prijs krijgt. Ook zou de goedkopere iPad 2 de concurrentie aan moeten gaan met Windows 8-gebaseerde tablets.

iPhone 4 8GB

Apple lanceerde bij de lancering van de iPhone 4S een iPhone 4 met 8GB opslagruimte. Dit model is te koop voor 499 euro, terwijl een iPhone 4S 16GB voor 599 euro over de toonbank gaat. Ook verkoopt Apple nog steeds de iPhone 3GS voor 349 euro.

Met de iPhone probeert Apple dus al langer een breder publiek aan te spreken door iPhones in verschillende prijsklassen aan te bieden. De lancering van een 8GB iPad 2 zou dan ook geen onlogische stap zijn.

0 Reactie(s) op: 'Apple lanceert naast de iPad 3 een 8GB iPad 2'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.