'Apple lanceert in 2012 een ultradunne 15-inch MacBook'

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 november 2011 14:20

Nieuws

Apple heeft volgens geruchten een kleine hoeveelheid onderdelen voor een 15-inch ultra-dunne laptop besteld. De nieuwe MacBook zou in het tweede kwartaal van 2012 op de markt verschijnen.

Dit schrijft Digitimes op basis van bronnen binnen de leveranciersketen van Apple. Het is onduidelijk of het om een nieuwe MacBook Air gaat of om een aanzienlijk dunnere MacBook Pro. Naar verwachting wordt in maart 2012 begonnen met het op grote schaal verschepen van de dunne 15-inch MacBook.

Het is niet de eerste keer dat geruchten de ronde doen die stellen dat Apple werkt aan een nieuwe dunne MacBook. Eerder stelde een anonieme bron tegen MacRumors dat Apple werkt aan een superdunne 15-inch MacBook Air of MacBook Pro.

Digitimes schrijft verder dat concurrenten van Apple eveneens werken aan een superdunne laptop. Acer heeft aangekondigd in tweede kwartaal van 2012 met een dunne 15-inch notebook te komen. Asustek Computer is eveneens van plan een dunne 15-inch laptop te lanceren, maar heeft nog geen duidelijk planning voor de massaproductie van het apparaat.

0 Reactie(s) op: 'Apple lanceert in 2012 een ultradunne 15-inch MacBook'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.