‘Apple krikt maximale opslag iPhone en iPad op naar 128 GB’

Door: Elmar Rekers | 28 januari 2013 08:57

iPad

De volgende generatie iPhones en iPads zal een maximale opslagcapaciteit van 128 GB krijgen. Dat claimt althans een app-ontwikkelaar nadat hij in een proefversie van iOS 6.1 een verwijzing aantrof naar apparaten met 128 gigabyte geheugen.

De iPhone 5 en de vierde generatie iPad hebben beiden een maximale opslagcapaciteit van 64 GB. Mogelijk gaat Apple dit dus verdubbelen wanneer er nieuwe versies van de apparaten op de markt komen. Verwacht wordt dat Apple medio 2013 al met een nieuwe iPhone komt.

Geruchten over deze volgende Apple-telefoon gaan al lange tijd rond. Zo zijn er bronnen die claimen dat Apple met een goedkopere iPhone met 4,8 inch-scherm gaat komen. Andere bronnen spreken juist weer over een licht verbeterde versie van de huidige iPhone in de vorm van een iPhone 5S.

Concurrentie Android

Een goedkopere iPhone zou Apple in staat kunnen stellen op meerdere vlakken met Android te gaan concurreren en een nieuwe groep gebruikers aan te spreken. Hoewel vorige week duidelijk werd dat het bedrijf het afgelopen jaar wederom een recordaantal iPhones heeft verkocht, verwachten analisten dat er na 2013 weinig marktaandeel meer te winnen is voor Apple.

0 Reactie(s) op: ‘Apple krikt maximale opslag iPhone en iPad op naar 128 GB’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.