'Apple komt in 2012 of 2013 met eigen televisie'

Door: Wouter Hoeffnagel | 28 augustus 2011 15:37

Nieuws

Apple lanceert een televisie in 2012 of 2013. Dit zeggen een analist en een venture capitalist op basis van verschillende bronnen. Al langer gaan er geruchten dat Apple werkt aan één of meerdere HDTV's.

Stewart Alsop van Alsop Louie heeft tegen Venturebeat gezegd dat meerdere bronnen in Sillicon Valley aangeven dat Apple druk in de weer is met de ontwikkeling van een televisie. Daarnaast wijst de website op de voorspelling van Gene Munster, analist bij Piper Jaffray, dat Apple eind 2012 of begin 2013 een HDTV lanceert.

Al langer gaan er geruchten dat Apple werkt aan een eigen televisie. Zo zou Apple werken aan de 'Smart TV', een eigen HDTV. Daarnaast stelde Trip Chowdhry, analist bij Global Equities Research, eerder dat Apple aan drie verschillende modellen HDTV's werkt.

Gene Munster wees eerder al op de registratie van Rovi-technologie door Apple. Deze technologie zou onder andere gebruikt worden voor het opstellen van TV-gidsen. Dit zou dan ook een aanwijzing zijn dat Apple aan een eigen televisie werkt.

0 Reactie(s) op: 'Apple komt in 2012 of 2013 met eigen televisie'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.