'Apple komt deze herfst met leger aan nieuwe producten'

Door: Robin Smit | 04 juli 2013 11:26

iPad

Dat wordt beweerd door twee anonieme bronnen die aanwezig waren bij een bijenkomst van Apple in Fort Mason, San Francisco. Bij de bijeenkomst waren onder andere Tim Cook, Eddy Cue en Craig Federighi aanwezig. Zij hebben hier de hoofden van Apple Retail winkels toegesproken over nieuwe verkoopstrategieën.

Zo zou Apple de iPhone als belangrijkste product willen gaan zien, waarbij de smartphone als toegang moet gaan dienen tot andere producten, zoals MacBooks en iPads.

Om meer iPhones te verkopen zou Apple verschillende maatregelen in acht gaan nemen. Voorbeelden hiervan zijn een inruil-programma voor bestaande iPhone bezitters en acties zoals het Back to School programma dat eerder deze week weer van start ging. Hierbij krijgen klanten gratis iTunes tegoed bij de aankoop van een nieuwe iPhone, iPad of Mac. Meer acties zullen volgens de bronnen bekend worden gemaakt tijdens de drie maandelijkse meeting voor Apple Retailers op 28 juli.

Tijdens de meeting in Fort Mason zou tevens zijn gezegd dat Apple deze herfst met een leger aan nieuwe producten komt. Welke producten dit precies zijn is niet bekend, maar er gaan al enkele tijd geruchten dat Apple zou werken aan een goedkopere iPhone, een iWatch en Apple TV. Zullen deze producten dit jaar dan eindelijk het levenslicht zien?

0 Reactie(s) op: 'Apple komt deze herfst met leger aan nieuwe producten'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.