'Apple bouwt superstore in Den Haag'

Door: Elmar Rekers | 04 december 2012 13:34

Nieuws

Apple gaat een nieuwe Apple Store openen in Den Haag. De contracten voor de winkel zijn volgens anonieme bronnen van iPhoneclub.nl reeds getekend. Drie winkels zouden moeten wijken voor het grote filiaal.

Er gaan al enige tijd geruchten over een nieuwe Apple Store in Nederland, maar de iPhone-fabrikant heeft hier tot op heden nog altijd geen uitsluitsel over gegeven. Volgens bronnen van iPhoneclub.nl zijn de plannen echter al in een vergevorderd stadium en zijn de contracten ondertekend.

De nieuwe winkel van Apple zou groter worden dan het filiaal in Amsterdam (zo’n 2500 vierkante meter) en komt in de Haagse Passage. In deze oude winkelpassage zouden maar liefst drie winkels plaats moeten maken voor het nieuwe uithangbord van Apple.

Den Haag

Boekhandel Selexys Verwijs, goed voor een oppervlakte van 1750 vierkante meter, zal samen een naastgelegen kledingwinkel en een schoenenwinkel ruimte maken. Wanneer de winkel zijn deuren gaat openen weten de bronnen niet te melden. Onlangs wezen vacatures bij Apple al op de komst van een nieuwe Store in Nederland, en Den Haag werd naast Maastricht Groningen en Rotterdam genoemd als mogelijke locatie.

0 Reactie(s) op: 'Apple bouwt superstore in Den Haag'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.