Zo stuur je oproepen meteen naar je voicemail

Door: chwhynny-overbeeke | 19 april 2016 07:13

How To

Of je nu in een vergadering zit of om wat voor andere reden niet gestoord wil worden, soms is het handig gesprekken te weigeren en in alle rust verder te gaan waar je mee bezig was. In dit artikel laten we zien hoe je oproepen op je iPhone kunt weigeren en naar je voicemail kunt doorsturen.

Als je op je iPhone een nieuwe oproep krijgt, wordt er op het scherm meestal een rode en een groene knop weergegeven waarmee je de oproep respectievelijk kunt weigeren of accepteren. Als je de oproep weigert wordt de beller meteen naar je voicemail doorgestuurd. Heel eenvoudig. Lees ook: Verwijderde voicemails herstellen op je iPhone.

Helaas is het niet altijd zo voor de hand liggend. Soms wordt er in plaats van een rode en een groene knop een schuifbalk weergegeven waarmee je de oproep kunt accepteren door met je vinger over de schuifbalk te vegen. Maar hoe stuur je dan een oproep naar je voicemail?

Weigeren kan altijd, maar dat kan een verkeerd signaal afgeven.

Oproep doorsturen naar voicemail

Wanneer er een nieuwe oproep binnenkomt kun je deze automatisch naar je voicemail doorsturen door twee keer achter elkaar op de sluimerknop te drukken. Let op: als je dit vrij snel doet, merkt de beller waarschijnlijk dat je de oproep geweigerd hebt.

Daarom is het in bepaalde gevallen misschien wenselijker om de oproep te negeren in plaats van te weigeren, zodat de beller uiteindelijk vanzelf naar je voicemail wordt gestuurd. Je kunt oproepen negeren door één keer op de sluimerknop te drukken terwijl je gebeld wordt. Je ringtone houdt dan op met spelen zodat je verder niet gestoord wordt.

0 Reactie(s) op: Zo stuur je oproepen meteen naar je voicemail

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.