Zo schakel je app-reviews uit op je iPhone

Door: Redactie MacWorld | 27 september 2017 11:37

How To

In iOS 11 kun je de meldingen waarin ontwikkelaars vragen om een review uitschakelen. Hier leggen we uit hoe je app-reviews uitzet op je iPhone.

Iedereen heeft wel eens een app gebruikt waarin je plotseling een melding krijgt met de vraag of je een beoordeling wil achterlaten in de App Store. In veel gevallen is dit gewoon een vervelend venster wat je gelijk wegdrukt. In iOS 11 kun je deze vervelende meldingen gewoon uitschakelen!

Beoordelingen en recensies

Om deze meldingen uit te schakelen navigeer je naar Instellingen - iTunes en App Stores. Daar vind je de nieuwe instellingen Beoordelingen en recensies. Door deze uit te zetten, kunnen ontwikkelaars niet meer om een review vragen in de desbetreffende app.

Het was voor ontwikkelaars al lastiger om een app in de App Store te plaatsen dan in de Play Store. Blijkbaar laat Apple ontwikkelaars nu ook onderscheid maken tussen gewone meldingen en review-meldingen. Jammer voor de ontwikkelaars, goed nieuws voor ons.

Gebruik je een app met veel plezier? Dan is het natuurlijk voor de ontwikkelaars wel leuk als je dit laat weten in de App Store.

0 Reactie(s) op: Zo schakel je app-reviews uit op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.