Zo kun je de firmware van je AirPods updaten

Door: chwhynny-overbeeke | 22 februari 2017 13:10

How To

Onlangs heeft Apple een firmware-update voor de nieuwe AirPods uitgebracht. Het is belangrijk om de laatste versie te hebben om problemen te voorkomen. Hier laten we zien hoe je de AirPods firmware-update kunt installeren.

Apple heeft zonder veel aankondiging een firmware-update voor de AirPods uitgebracht. Wat deze firmware-update precies doet is vooralsnog niet bekend, maar het is aannemelijk dat deze een aantal bugs verhelpt. Lees ook: Apple AirPods review.

AirPods-firmware updaten

Als er een update voor de AirPods beschikbaar is, wordt deze automatisch geïnstalleerd wanneer de AirPods aan een ondersteund apparaat gekoppeld zijn, zoals een Mac, iPhone of iPad, en tegelijkertijd worden opgeladen.

Het is echter ook mogelijk om de AirPods handmatig te updaten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de laatste versie van de firmware hebt.

Om je AirPods handmatig te updaten, moet je ze in de oplaadcase doen en ervoor zorgen dat deze stroom krijgt. Open de oplaadcase en ga op je iOS-apparaat naar Instellingen > Bluetooth en druk op de Airpods om er verbinding mee te maken.

Je kunt zeggen wat je wil, de AirPods zijn fantastische stukljes techniek.

Firmware controleren

Zodra er een verbinding met je AirPods gemaakt is, moet je de oplaadcase dichtdoen en vervolgens weer opendoen. Je krijgt dan de batterijstatus van de AirPods te zien.

Navigeer naar Instellingen > Algemeen > Info > AirPods en controleer of de firmware de laatste versie is. Zo niet, doe de oplaadcase weer dicht en open hem opnieuw. Herhaal deze stap totdat er een update geforceerd wordt.

0 Reactie(s) op: Zo kun je de firmware van je AirPods updaten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.