Word op je eigen manier wakker met Alarmy

Door: chwhynny-overbeeke | 27 oktober 2017 07:49

How To

Ben jij ook zo iemand die erg moeilijk uit bed te krijgen is? Er zijn verschillende wekker apps verkrijgbaar, maar Alarmy is heel handig als je echt motivatie nodig hebt om je bed uit te komen.

Als je lastig wakker te krijgen bent, of als je gewoonweg weigert om je bed uit te komen en alleen maar steeds op de snooze-knop drukt, is Alarmy echt iets voor jou. Deze app heeft namelijk een aantal functies die je dwingen om je bed uit te komen.

Foto maken

Een van de functies die ervoor zorgen dat je echt zult opstaan, is de fotofunctie. Bij het instellen van de app maak je een foto van een bepaald object of een bepaalde plek in je huis. Vervolgens kun je ervoor zorgen dat het alarm alleen gedempt kan worden door er opnieuw een foto van te maken.

Daarom is het van belang dat je een object kiest dat niet in je slaapkamer staat. Om het alarm te laten ophouden zul je dan je bed uit moeten en met de camera van je telefoon in de weer moeten. Dan ben je vanzelf meteen wakker.

Schudden

Met een beetje beweging word je op een gezonde manier wakker. Alarmy heeft ook een functie waarmee je kunt instellen hoeveel keer je flink met je telefoon moet schudden om het alarm te laten ophouden.

Rekenen

Misschien ben je lichamelijk wel wakker, maar ben je nog erg slaperig en eigenlijk niet klaar om je bed uit te komen. Ook hier heeft Alarmy een oplossing voor. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om het alarm uit te schakelen door een rekensom op te lossen. Kies hoeveel sommen je moet oplossen om het gerinkel te laten stoppen, en kies tevens de moeilijkheidsgraad.

Voor Android en iOS

Alarmy is beschikbaar voor Android en iOS, en maakt gebruik van motivatie, lichamelijke oefeningen en mentale oefeningen om je wakker te krijgen en te houden. In tegenstelling tot gewone wekker-apps dwingt Alarmy je om echt wakker te worden zodat je niet opnieuw in slaap valt op eindeloos op de snooze-knop blijft drukken.

0 Reactie(s) op: Word op je eigen manier wakker met Alarmy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.