'Apple Watch eind juni in Nederland'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 28 april 2015 14:56

Apple Watch

Apple-CEO Tim Cook kondigde aan dat de Apple Watch waarschijnlijk eind juni in de 'second wave'-landen gereleased wordt. Nederland hoort wellicht ook bij deze landen.

Tim Cook heeft tijdens de presentatie van de eerstekwartaalcijfers van Apple gezegd dat het bedrijf verwacht dat de Apple Watch eind juni in de 'second wave'-landen gereleased wordt. Aangezien Nederland al eerder bij deze landen hoorde, lijkt het logisch dat ons land ook bij de Apple Watch-release bij de tweede golf zal zitten. Cook deed echter geen mededelingen over welke landen er deze keer bij de 'second wave'-landen zitten. Het is dus nog afwachten of de smartwatch ook daadwerkelijk eind juni in ons land te bestellen is. Lees ook: Apple Watch - Heeft Apple opnieuw succes in handen?

Apple tevreden met Apple Watch

Door problemen in de productie kunnen geplaatste bestellingen pas in juni worden geleverd, maar toch is Apple tevreden over de eerste release van de Apple Watch. Tim Cook meldt dat het bedrijf de smartwatch al aan meer mensen kon leveren dan vooraf werd verwacht. Daarnaast zijn er inmiddels 3500 apps beschikbaar voor de smartwatch, en dat zijn er meer dan er voor de iPhone en de iPad beschikbaar waren bij hun lancering. Cook verwacht dat Apple ondanks de productieproblemen in juni klaar zal zijn om de Apple Watch in meerdere landen te releasen.

De geruchten dat de smartwatch al in de tweede week van mei gereleased zou worden in de 'second wave'-landen kunnen dus in de prullenbak. Wanneer er meer bekend is over de release lees je dat natuurlijk op onze site en social media.

0 Reactie(s) op: 'Apple Watch eind juni in Nederland'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.